top of page

Meet the Team: Klára Pilíková

Rozhodli jsme se pro vás připravit sérii mini rozhovorů a medailonků, kde vám budeme postupně představovat tým Jen se leje. Kdo za produkty stojí a kdo je tvoří.


Jako první začínáme s Klárkou, která je spoluzakladatelka a polovina ze sesterského dua.


Klára zná do detailu výrobní proces produktů a neustále se také snaží o jejich technické zlepšování. Podlepuje švy, drukuje kabáty, balí pro vás všechny zásilky a také je odesílá. Je maminkou dvou kouzelných dětí - Františky a Zachariáše, kteří jako první naše produkty testují a fotí se v nich.


Naše nejoblíbenější historka s Klárkou je, když jí praskla plodová voda při druhém porodu a jí stalé chybělo podlepit švy na třech kabátcích (věděla, že potom bude v porodnici a zakázka by kvůli tomu dlouho čekala). Rychle švy dolepila a uháněla do porodnice :) Naštěstí to stihla!



Co tě nejvíc baví na práci v Jen se leje?


Kompletování objednávek a balení balíčků pro zákazníky. U každého balíčku si představuji, jak zákazníci svůj balík Jen se leje otevírají a mají z něj radost :)


Co všechno v Jen se leje děláš?


Znám dokonale proces výroby a ráda řeším technické problémy. Mám na starost drukování, podlepování švů, balení zakázek a odesílání balíčků. Jsem v dennodenním kontaktu se švadlenkou Janou.

Tvořila jsi už od dětství? Ovlivnila tě nějakým způsobem škola?


Ano, od mala jsem navštěvovala výtvarný obor Základní umělecké školy v Telči pod vedením Alice Grünwald, což mě formovalo celé dospívání. Zkoušela jsem různé techniky, ruční práce, vyrábět ze starého nové, základy šití, malování na sklo, keramiku atd. Ale nikdy jsem přímo umělecký obor nestudovala. Mám vystudovanou Palackého univerzitu v Olomouci, obor fyzika a biologie pro Střední školy.

Nyní mám dvě děti, které také motivuji k vyrábění a malování.


Produkt, který bys chtěla dělat, ale neděláme?


Nepromokavé oblečky pro psy, přebalovací podložky pro miminka a větší tašku přes rameno na způsob plátěnky, ale z naší nepromokavé pláštěnkoviny.


Jaký Jen se leje produkt je pro tebe největší srdcovka?


Jen se leje dětský kabátek, protože to byl náš úplně první produkt, který jsme začaly vyrábět.

Dále funkční overal kanadské značky Fairechild.


Co je pro tebe největší motivací v Jen se leje?


Setkávání se jak s novými, tak stálými zákazníky na Le Marketu a zpětná vazba.






0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page