top of page

Meet the Team: Marie Křížková

Rozhodli jsme se pro vás připravit sérii mini rozhovorů a medailonků, kde vám budeme postupně představovat tým Jen se leje. Kdo za produkty stojí a kdo je tvoří.


Další z týmu je Marie, která tvoří sesterské duo s Klárou a společně s ní Jen se leje založila.


Marie spravuje veškeré objednávky, komunikuje se zákazníky, dělá fakturaci a účetnictví, objednává materiál, produkty od zahraničních tvůrců, domlouvá spolupráce, tvoří sociální sítě a vizuální stránku Jen se leje.



Co tě nejvíc baví na práci v Jen se leje?


Jen se leje je můj splněný sen! Vždycky jsem si přála dělat něco kreativního a zároveň mít svůj vlastní projekt. Akorát kdybych na začátku věděla, jak moc je to těžké, nevím, jestli bych do toho šla :)


Co všechno v Jen se leje děláš?

V první řadě zákaznický servis - moc ráda se zákazníky řeším jejich objednávky, když chtějí třeba poradit s výběrem barevné kombinace. A potom veškerou práci na počítači, ať už je to náš Instagram, web nebo objednávání materiálu. Potom taky dělám šicí plány a honím holky s úkoly a výrobou... Nejlépe se mi pracuje, když jsem v dílně společně s naší švadlenkou Janou - Jana šije a já v tichu u počítače :)

Tvořila jsi už od dětství? Ovlivnila tě nějakým způsobem škola?


Se ségrou jsme hodně malovaly už od mala (Klárka teda mnohem lépe, než já :), různě si vylepšovaly společný dětský pokoj a to nás hodně formovalo. Já jsem nikdy nedělala žádnou kreativní práci a tohle vyžití mi strašně moc v profesním životě chybělo, proto taky vzniklo Jen se leje. Škola mi pomáhá hlavně co se týče marketingu a médií, studuju posledním rokem magisterské studium Mediální studia na Karlově univerzitě v Praze.


Produkt, který bys chtěla dělat, ale neděláme?


Já mám v hlavě tolik nápadů :) Ale určitě to jsou dětské ledvinky/taštičky, dámské over-sized kabelky, dětská ponča atd. atd.


Jaký Jen se leje produkt je pro tebe největší srdcovka?


Jak říká ségra, je to dětský kabátek do deště. Na tomto produktu jsme se všechno učily - a trvalo pěkně dlouho, než jsme vychytaly všechny mouchy. Ale miluju nosit všechny naše produkty - dlouhou vestu, dámský kabátek, ledvinku, nebo oversized kabát ve spolupráci s boží značkou wildmoon... Nosím je neustále a jsem pyšná!


Co je pro tebe největší motivací v Jen se leje?


Pro mě je největší motivace každá objednávka, co přijde. Jak se říká, že každý malý tvůrce udělá pokaždé svůj "happy dance", když mu přijde objednávka, tak u mě to platí dvojnásob :) Hned to píšu ségře a mám obrovskou radost!




0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page