top of page

wm by jenseleje



Když nás oslovila značka wildmoon, inspirativní dvojka Terka+Terka ke společné kolekci #raincoats, byl to splněný sen a zároveň neskutečná výzva. Vytvořit úplně nový over-sized střih bez podšívky, doladit technologii podlepování švů, druky v rukávu, nové provazy, koncovky, ... někdy se nám z toho pořádně motala hlava :)


Byly to hodiny a hodiny ručního stříhání, šití, podlepování švů, drukování, provlékání provazu... Velké díky patří švadlence Janě za šití od rána do noci, ségře za noční stříhání látek, tátovi za drukování a podlepování švů. Děkuju, bez vás by to nešlo.


Ale jsou tady! A jsou boží. Nejenom do deště, ale taky proti větru a chladnu. Lze snadno navrstvit s mikinou, svetrem, bude to tak nepostradatelný kousek v šatníku od jara do podzimu.



Pláštěnky jsou delší, mají prostorný střih do áčka, se skladem na zádech. Kapuce se dá stáhnout provazem. Rukávy je možné zúžit přidaným drukem. Dvě prostorné kapsy. Podlepené švy nepropustí vodu. Průduchy v podpaží zase odvádí přebytečnou vlhkost. Dostupné v dvou velikostech a dvou barvách - bílá a antracit.


Limitovaná edice je k prodeji na www.wildmoon.cz

Děkujeme celému wildmoon za příležitost a nádhernou kolekci. Bylo radostí na ní pracovat. Ať se vám všem kabátky krásně nosí, jsou ušité s láskou.


sestry

Klára & Marie


Nádhernou @kristinakocianova fotila @aneta.zimova.






0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page